Een nieuwe bikini nodig?

Het is straks zomer en dat betekent weer naar de strand gaan om lekker te zwemmen en te zonnen. Daarvoor heb je natuurlijk een nieuwe bikini nodig. Begin dus lekker vroeg met je bikini shopping door nu al online te gaan en om te zien welke bikini’s je dit jaar wilt kopen.

Eerst moet je te weten komen welke type bikini’s dit jaar in de mode zijn en om te zien welke het beste bij jou zal passen. We zien alvast dat wit een kleur is die je vaak zult tegenkomen. En niet zomaar wit, maar “wedding white”. Pastel kleuren zijn ook helemaal in, dus misschien kun je je witte bikini met een pastel kleur combineren in de vorm van een accessoire.

Kleuren die ook helemaal in de mode zijn: Army Green (legergroen) en camel. De tweede heeft de kleur van een kameel en is dankzij de kledinglijn Yeezy bekend geworden. Deze zal vooral goed staan bij donkere huidskleuren.

Als we naar diverse soorten bikini’s kijken, dan zien we dat veters ook een comeback maken. Hiermee bedoelen we veters waarmee je je bikinibroekje of badpak vastmaakt met een strik. Tevens zijn one-shoulder en off-shoulder bikini’s een trend die in 2018 veel van te zien zal zijn.

Je kunt nu al je bikini kopen. Begin lekker vroeg zodat je keuze genoeg hebt en ook met zekerheid kunt zeggen dat je jouw maat zult vinden. Vele webwinkels hebben hun 2018 bikini collecties al uit. Wat je ook kunt doen, is naar de bikini’s van vorige jaar kijken, want sommige trends zijn weer in de mode en je hebt kans om voordeliger uit te komen dankzij sales die je vaak zult tegenkomen. Krijg zelfs kortingen van 60% en 80%. Met zulke goedkope prijzen zou je zelfs 3 of 4 bikini’s kunnen kopen.