Haar sieraden trends voor 2018

Hallo Stefanie van Galen hier. Vandaag gaan we het hebben over haarsieraden. Dat zijn sieraden maar dan voor in het haar specifiek. Het geeft net dat beetje extra aan je kapsel. Het is wel een beetje you hate it or you love it, achtig iets. Sommige mensen haten het gewoon om iets op het hoofd te hebben, een petje of sieraden of wat dan ook sommige mensen willen echt niets op het hoofd hebben. Ben jij een van die mensen die juiste het fijn vindt om dingen op het hoofd te dragen lees dan vooral verder.

Allereerst wil ik het even gaan hebben over haarbanden en diademen. Die zijn altijd een goede keuze. Een makkelijk aan te brengen sieraad. Vaak goedkoop. En kan echt veel toevoegen aan je kapsel. Hier vond ik schitterende haarbanden en diademen. Ik koop mijn haar sieraden overigens vaak bij IkBenSieraden echt een top winkel voor juwelen maar dan voor een scherpe prijs. Hier kun je gewoon naar hartenlust shoppen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je hypotheek of andere zaken.

Wat ook steeds meer in begint te raken dit mode jaar zijn haarkammen. Die hebben eigenlijk min of meer dezelfde voordelen t.o.v. haarbanden. Ik zou dus ook een paar haarkammen inslaan als ik jou was. Specifiek moet je zoeken naar prachtige vintage haarkammen. Vintage is ook helemaal de trend van dit najaar, dus met een vintage haarkam ga je echt helemaal goed voor de dag komen kan ik je verzekeren.

Daarnaast zou je dan nog kunnen denken aan haarkettingen bijv. Eigenlijk de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Wat ik je wel wil meegeven is overdaad schaadt. Dus doe alsjeblieft niet 3 of meer haar sieraden op je hoofd, dat kan echt niet. Misschien een sieraad of twee max. Ja ik weet het je hebt zoveel leuke sieraden liefst zou je ze allemaal dragen. Dat gevoel ken ik maar beter van niet.