Haarmode 2013

Als je iemand voor het eerst ziet is het eerste waar je op let zijn of haar gezicht. Aan iemands gezicht kun je meteen zien wat voor een typen je voor je hebt. Vooral aan het haar kan je zien of diegene sportief, hip of verzorgd is. Natuurlijk wil jij altijd met een mooi kapsel rondlopen. De haarmode veranderd echter wel ieder jaar.

Wat zijn de haarmode trends in 2013

Om een beetje bij de mode te blijven is het daarom nooit verkeerd om wat inspiratie op te doen op het internet. Je vind hier daarom de haarmode trends in 2013 voor zowel mannen als vrouwen. De meeste kapsels zijn seizoensgebonden. Twijfel je of een kapsel wel bij je staat? Vraag dan bij je kapper wat het leukst zou staan, je kapper zou je het beste kunnen adviseren en mogelijk ook tips geven.

 

Haarmode vrouwen 2013

Bij de vrouwen zijn de korte kapsels weer helemaal in in 2013. Vele Amerikaanse beroemdheden gingen je al voor, vandaar is de trend ook over gewaaid. Ook zien we dit jaar veel gekleurd haar de zogenaamde “dip eye haarkleuren” .
dipeye haarmode 2013

Hier nog een leuk filmpje van haar trends bij de new york fashion week.
 

Haarmode mannen 2013

Bij de mannen gaat het in 2013 allemaal om een verzorgd kapsel. Veel zien we dat er net geschoren hoofden zijn. Geen lang haar meer of een out of bed look maar een net en verzorgd kapsel daar kan je mee aankomen in 2013.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *