Kapsels staan nooit stil en veranderen continue, elk jaar zijn er weer nieuwe kapsels die hip en populair zijn en andere die weer verdwijnen. Hier vindt je daarom informatie over  de verschillende trends van kapsels in 2013.

 

Korte kapsels vrouwen 2013kort vrouwen kapsel 2013
Korte kapsels zijn ook weer in, en ja, ook bij vrouwen. Beroemdheden als Miley Cyrus en Shakira zijn hier een voorbeeld van. Een trend is een korte kapsel met een blonde kleur, het ziet er namelijk erg stoer uit. De grootste trends bij de korte kapsels zijn; volume en textuur, een blonde of rode haarkleur, felle kleuren, extreme pony’s, geometrische lijnen en modern geknipt.

kapsel mannen 2013Mannenkapsels 2013

Waar voorheen altijd gel werd gebruikt wordt dit tegenwoordig steeds minder bij mannen. De nieuwe mannen kapsels 2013 zijn gericht op retro en rock kapsels voor mannen. De kuif zie je bijvoorbeeld steeds weer vaker terug. Bij de mannen is het het belangrijkst dat het kapsel er altijd verzorgd uit ziet, de out of bed look kan echt niet meer.

 

Haarkleuren 2013Honing blond haarkleur

Rood blijft altijd één van de prachtige kleuren voor gewaagde vrouwen met een eigen persoonlijkheid. Het enige nadeel is dat rood vaak snel dof kan worden, hierdoor kan het verstandig wezen om een rode haarkleur te kiezen met verschillende nuances. Maar naast rood is ook honing-blond een erg leuke haarkleur, het is een mooie, warme haarkleur die bij de meeste huidstinten wel past. Of je nou ook groene, blauwe, bruine of grijze ogen hebt, het ziet er altijd erg leuk uit. Jennifer Aniston is bijvoorbeeld een beroemdheid die vaak deze kleur haar heeft om maar een voorbeeld te noemen.

50 plus kapsels 2013

50 plus kapsels zijn hipper dan de meeste mensen denken. Tot een bepaalde leeftijd, meestal tegen de 40 wordt het haar elk jaar nog dikker, na de 40 of 50 gebeurd dit minder. Je krijgt vaak grijze haar, meer volume en een andere haarstructuur. Hierdoor is het haar vaak dikker dan normaal waardoor het tijd is voor een nieuw kapsel in 2013. Wat erg in is 2013, is je haar mooi grijs laten worden en het geelblond verven. Vaak is het erg leuk om haar te veranderen, maar durven weinig mensen dit. Grijs haar is namelijk erg mooi en kort haar kan ook erg leuk staan.