Kniekousen voor de mannen: onze beste tips en adviezen

Je ziet het niet erg vaak, mannen met kniekousen. Ik bedoel dan buiten de voetbalvelden en Schotse doedelzak festijnen om dan. Het blijft een beetje een zeldzaamheid. Toch zijn er genoeg mode fijnproevers in Nederland die de heren kniekous omarmen. In dit artikel gaan we even wat trends en tips bespreken voor deze selecte doelgroep.

Qua kleuren voorzien we dat de komende jaren in 2019 en ook 2020, dat er niet heel veel spannends op de agenda staat. De voor de hand liggende kleuren blauw, zwart en antraciet blijven de hoofdmoot.

Materiaal: voornamelijk katoen. Merino wol is ook in trekt. Dit is een speciaal type wol dat niet kriebelt, en de fijne eigenschap heeft dat het koeler maakt wanneer het warm buiten is en juist lekker warm is wanneer de temperaturen dalen buiten. De beste sokken worden doorgaans gemaakt van een blend van merino wol, katoen en synthetische materialen. Op deze wijze zijn de kousen veelzijdig, zitten ze lekker, zakken ze niet af. Ideaal dus voor in Nederland want het weer kan hier nogal eens verschillen van Siberische kou in februari tot verzengende hitte in juni zoals we in 2018 meegemaakt hebben.

Waar kopen? Wij bevelen hemdvoorhem.nl aan. De voordelen zijn o.a. dat de voorwaarden hier super fijn zijn, zo is verzending en retour gratis. Ze hebben de beste merken kousen. Met name de Falke kousen zijn eigenlijk een must voor iedere heren kniekousen fijnproever. Ik kan me geen beter merk inbeelden dan Falke. Qua model, daar is dan ook weer keuze. Wijzelf zijn verzot op de Family kniekous, welke u hier kunt vinden. Maar op de redactie zijn ook liefhebbers van Airport of Tiago, smaken verschillen maar gelukkig is er voor iedereen wat dankzij hemdvoorhem en Falke. Enfin, veel plezier met het winkelen van kniekousen gewenst.