Wat zijn de modekleuren voor 2013?

Ben je benieuwd naar de modekleuren voor 2013? Tijdens de wintermaanden zal allereerst zwart het goed doen, maar vervolgens zal de kleur wit veelvuldig in de winkel komen te liggen. Het klassieke hoofdthema zorgt er daarbij voor dat zowel mannen als vrouwen op een heel stijlvolle manier voor de dag zullen komen. Het zijn daarnaast vooral de modekleuren grey, khaki, nude en sand die het goed gaan doen. Deze modekleuren voor 2013 combineren op een prachtige manier met wit en geven een outfit net dat beetje extra uitstraling.

Zomerkleuren 2013
Binnen de modekleuren voor 2013 is er tijdens de zomermaanden ruimte voor een coole look, zonder aan de andere kant de warmte te verliezen. Combineer een kleur als lilac of ink met wit, of kies voor fuchsia, red en orange als de accenten binnen de outfit. Net als afgelopen seizoen doen bij de vrouwen vooral de felle kleuren het goed, al vormen ze dit jaar vooral een combinatie met het stijlvolle wit. Zolang je de modekleuren voor 2013 op een mooie manier weet te combineren met wit zit je goed en kom je als het stralende middelpunt voor de dag.

Mode kleuren zomer 2013

Modekleuren 2013 najaar
De modekleuren voor 2013 die het tijdens het najaar zullen gaan doen lijken momenteel nog ver weg, maar bij de ontwerpers wordt er al flink mee gewerkt. Reken op de kleuren zwart, legergroen en paars, die het onder andere goed doen in combinatie met bloedrood en nachtblauw. Het zijn stuk voor stuk donkere en stoere kleuren, waarmee er sprake is van een stevig contrast ten opzichte van de zomerkleuren. In de modekleuren voor 2013 vinden we daarmee veel zwart en wit, al is het van belang om dit vervolgens te combineren met een van de meer uitgesproken kleuren.