Wat zijn de modetrends voor 2013?

Het jaar is van start en dat betekent ook dat de eerste modetrends voor 2013 opduiken. Aangezien we nog altijd wachten op het echte begin van de winter zijn het onder andere de wintertrends die het goed zullen gaan doen. Goud en zilver spelen daarbij beiden een belangrijke rol. De fonkelende uitstraling mag in jurkjes, shirtjes en broeken naar voren springen, maar kan daarnaast worden aangevuld met prachtige sieraden. Verder doen onder andere de fluwelen en rijke versieringen het goed als modetrends voor 2013.

Mode trends 2013

Chique en rijk
Dit sluit uitstekend aan bij de mood voor de komende winter en lente. Het gaat de komende seizoenen om ‘chique en rijk’, twee elementen die we veelvuldig terug zien komen binnen de modetrends voor 2013. Kies voor kleuren als paars, groen en elektrisch blauw, maar probeer daarnaast ook eens de aandacht te trekken met opvallend oranje. Verder zijn het de Barokke en Rococo stijlen die het goed doen, samen met de accessoires zoals opulente bijous. Het is de luxe feeling die de modetrends voor 2013 beheerst, waardoor het verstandig is om dat op diverse manieren terug te laten komen in je kleding.

Zwart of kleur?
Opvallend genoeg zullen zowel de zwarte outfits als de gekleurde gehelen gaan behoren tot de modetrends voor 2013. Tijdens de winter maanden mag je gerust volledig in het zwart verschijnen, zowel overdag als ’s avonds. Zodra de lentemaanden aanbreken kunnen we ons weer in prachtige groen tinten en Olympian Blue gaan hullen, aangezien de felle kleuren het ook de komende seizoenen weer goed gaat doen in de mode wereld. Combineer het met een van de prachtige prints en kies daarbij bijvoorbeeld voor Ottamaanse invloeden, zoals je die ook in Turkije nog veel ziet. Je loopt er dan volledig volgens de modetrends voor 2013 bij, zodat je er schitterend uit ziet.