Overhemd in de mode

Overhemden werden vroeger vooral in de zakelijke markt gedragen. Tegenwoordig kun je een overhemd kopen voor iedere gelegenheid! Door de enorme metamorfose die het hemd heeft doorgemaakt is dit één van de populairste kledingstukken geworden. De modewereld heeft ervoor gezorgd dat het overhemd te verkrijgen is in enorm veel modellen, kleuren, designs en pasvormen. Voor iedere lichaamsbouw is er een passend exemplaar verkrijgbaar, zelfs voor de extra lange mannen.

Online kopen

Voor speciale lengtematen kun je beter niet naar een reguliere winkel gaan. Winkels bieden vaak maten aan die berekend zijn op de gemiddelde lengte van de mannen. Voor lange mannen zijn deze dus vaak te kort. Beter is om dan online te winkelen. Er zijn webshops die zich speciaal richten op kleding in aparte maten. Kijk maar eens op de webshop Mouwlengte7.com

De pasvorm van een overhemden

De uitstraling van een overhemd wordt voor een groot deel bepaald door de pasvorm. De overhemden die op een spijkerbroek gedragen worden hebben een ander model dan de overhemden onder colbertjasjes. De vrijetijdshemden zitten strakker om het lijf waardoor een trendy look ontstaat. Omdat hierbij geen stropdas gedragen wordt kunnen de bovenste knoopjes open blijven. Deze trendy overhemden zijn in allerlei leuke kleuren, motieven en prints te verkrijgen. Zeer stijlvol maar zeker niet te netjes voor een avondje uit! Ben je op zoek naar een overhemd dat je in je vrije tijd goed kan dragen kijk dan bij de Slim Fit modellen.

Koop het juiste overhemd

Of je nou op zoek bent naar een modern zakelijk overhemd of juist naar een overhemd dat je kunt dragen tijdens het uitgaan, de maat van je hemd moet goed zijn. Een te klein, te kort of juist te groot hemd slaat de plank finaal mis. Gebruik de maattabel op de website van Mouwlengte7.com om jouw maat te bepalen. Ook voor lange slanke mannen zijn er tegenwoordig dus goed passende overhemden verkrijgbaar. Geen enkele man hoeft er slecht gekleed bij te lopen!