Trends van trouwjurken in 2018

In 2018 zijn er heel wat nieuwe trends voor wat betreft trouwjurken. Onthoudt wel dat een trouwjurk naar jouw smaak moet zijn. Je moet je er comfortabel in voelen, en niet eentje dragen alleen maar om de trend. Desalniettemin, zijn er heel wat mooie modellen. Hier de <a href=”https://www.jouwtrouwauto.nl/trouwjurken/”>tips voor trouwkleding</a> in 2018:

Trouwjurken met korte mouwen

Er zijn heel wat trouwjurken met korte mouwen, waardoor de top van de jurk lijkt op een T-shirt. <em>Het is een aparte look, omdat de jurk niet te druk is.

Trouwjurken met lange mouwen:

Daarintegen heb je de klassieke trend met langere mouwen. Dit maakt je bruidsjurk super chique. Het kunnen trouwens ook doorzichtige mouwen zijn, of juist satijnen mouwen.

Tweedelige trouwjurken:

Er zijn ook tweedelige trouwjurken met een top en daarnaast een aparte losse rok. Het leuke aan deze trend is, dat je verschillende tops en rokken kunt combineren waardoor je een unieke jurk kan creëren.

Trouwjurken met een diepe V-hals:

De diepe V-halslijn is elegant en supersexy! Je kunt ook een stofje laten plaatsen bij de hals, indien je niet helemaal comfortabel mee bent. Dan heb je nog steeds het effect.

Trouwjurken van doorzichtige stof

Bruidsjurken met doorschijnende stof zijn steeds meer in de smaak gevallen bij nieuwe bruiden. Ze vallen onder de categorie van ‘sexy dresses’, en hebben een doorschijnende stof aan de zijkant van de gehele jurk. Dit moet je hebben!

Houd de trouwjurkentrends dus altijd bij. Je weet maar nooit als er een trend bijkomt, die in je smaak valt.