Waarom je Flip In Hair Extentions moet uitproberen

Hair extensions zijn niet nieuw op de markt. Er zijn diverse soorten die je kunt kopen om je haar langer te maken of om je haar wat volume te geven. Ideaal voor een leuk avondje uit of wanneer je niet zo dol bent op je nieuwe korte kapsel. Een extension lost het allemaal voor je op. Maar heb je ook eens de Flip In Hair extensions uitgeprobeerd? Er zijn genoeg redenen waarom je dat wel moet doen.

Normaliter neemt het best wat tijd in beslag om je extensions aan te brengen. Je moet ervoor zorgen dat het goed zit en dat men de clips of klemmen niet door je haar kunnen zien. Met de Flip In Hair extensions heb je dit probleem niet. Dit extension kun je binnen 1 minuut aanbrengen en nog sneller uit je haar verwijderen. Al het haar zit vast aan een nauwelijks zichtbare draad die je gemakkelijk in je eigen haar kunt verbergen. Je kunt er dus ook verzekert van zijn dat het je haar niet zal beschadigen.

In de meeste gevallen is één extension al genoeg om je de gewenste lengte en volume te geven. De Flip In Hair extensions van Oxyextensions zijn gemaakt van 100% Indisch menselijk haar en zien er dus helemaal natuurlijk uit. De transparante draad zal op een ieders hoofd goed passen. Je kunt het gemakkelijk aanpassen zodat het precies om je hoofd past. Op de website zul je een video vinden die je de instructies aanwijst.

Bij Oxyextensions kun je 2 lengtes krijgen: 40 cm die 140 gram weegt en 55 cm die 160 gram weegt. Ze hebben ook Premium Line extensions die extra vol en double drawn zijn. De extensions zijn in 9 kleuren te krijgen. Als het blijkt dat ze geen extensions in voorraad hebben, dan kun je gerust alvast een bestelling plaatsen voor de volgende batch.

Als je niet zeker weet welk kleur extension het beste bij jou zal passen, dan kun je gebruik maken van hun kleuren match service om een miskoop te voorkomen. Als je een “fan” van Oxyextensions bent, dan kun je van een leuke korting genieten. Dit is zeker iets waar je even naar kunt kijken als je van plan bent om meerdere hair extensions bij hun te bestellen.